PROMOCIJA NOVOG WEB MAGAZINA “ZOMBI PROLETER”

When:
8. March 2014. @ 20:00
2014-03-08T20:00:00+00:00
2014-03-08T20:30:00+00:00
Where:
AKC Medika/DZIU Medika
Pierottijeva ulica 11
10000, Zagreb
Hrvatska

 

Proleteri ima li vas? Dođite i zabavite se s nama, kod nas je Raj! Očekujte kafanski šmek i kafansku zabavu uz NEPONOVLJIVI KAFANSKI BEND, specijalne goste/drugove iz Pule.

Očekujte razno razne cirkuske točke i točkice za dobro raspoloženje. Očekujte tete šankerice u Borosanama koje imaju golemo srce i visoke frizure, dakle kapacitete za cjelovečernje slušanje svega od čega vam se srce raspada uz dobru rakijicu.
Prospite svoje zombijevsko srce kod nas, mi vas pozivamo!

~ Dolazi uskoro! “Zombi proleter je web magazin za politiku i kulturu proletarijata. Mjesto na kojem se vrijednost ne stvara cijeđenjem rada iz zastrašenih radnika, već slobodnim trudom ljudi koji priželjkuju bolji život i pravednije društvo za sebe i one koji će doći. Zombi ne preprodaje šund, ne podvaljuje laži, ne ukida doprinose i ne uvodi mjere štednje. Ovdje možete pronaći ideje, primjere i radove koji se žele trude otrgnuti vampirskom zagrljaju kapitala. Zombi proleter nije “djelatnik”, “zaposlenik” ili “ljudski resurs”, on je sila povijesti koja pobjeđuje smrt i ustaje da se najede mozgova.”
http://zombiproleter.org/
u međuvremenu, za zagrijavanje bacite oko ili dva na:
http://www.komikaze.hr/comic/zombi-proleter/34

Leave a Reply