Mačkofest – dobrotvorni plesni festival

When:
18. May 2024. @ 19:00
2024-05-18T19:00:00+02:00
2024-05-18T19:15:00+02:00
Where:
Boogaloo
Ul. grada Vukovara 68
10000
Zagreb
Cost:
5€

 

MAČKOFEST 7. – PLESNI SHOW ZA POMOĆ MAČKAMA GRADA ZAGREBA, UZ KONCERT COVER BANDA BUREX I 80’S PARTY BY TOMI PHANTASMA U SUBOTU 18.05. U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO 

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog šestog izdanja dobrotvornog plesnog festivala Mačkofest, ove godine se nastavlja tradicija, tj sedmo izdanje Mačkofesta u subotu 18.05.2024. u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo na kojem će nastupiti desetak plesnih grupa i plesačica, cover grupa Burex, a za kraj 80’s Party by Tomi Phantasma.

Mačkofest je plesna manifestacija kojoj je u cilju prikupljanje sredstava za napuštene i ostale ugrožene mačke grada Zagreba. Kao i do sada, prihod od ulaznica za ovaj plesni spektakl namijenjen je udruzi MeowMe koja se brine za napuštene/bolesne/izgubljene mace. Na samom ulazu također će biti “škrabica” u koju ćete moći ubaciti svoje donacije za pomoć macama, a dobrodošli su i drugi prilozi u vidu hrane/poslastica za mace.

Kao posebni dio ove manifestacije najavljujemo prigodnu prodaju ručno izrađene „mačko“ keramike Danijele Djurić, jedne od akterica Udruge MeowMe – pri čemu će prihod od kupnje  također ići u dobrotvorne svrhe.
Na ovogodišnjem Mačkofestu će na plesnom showu nastupiti desetak atraktivnih plesnih grupa i plesačica: Nipriye, Apsaradhe, Bellydancer Lea, Ivana, La BurlesqueAss, Plesna skupina Shireen, Sofija Mihoković, Sundari, Tinkara & Mateja, Udruga Ilhana i  Walde koje će izvest svoje autorske plesne točke.

Nakon plesnog dijela će se večer nastavit sa koncertom poznatog zagrebačkog cover banda Burex. Bend predvodi pjevačica Ilijana, a poznati su publici po tome što uvijek svojim svirkama rasplešu i raspjevaju i najzahtjevnu publiku I pretvaraju svoje koncerte u prave tulume sa svojim obradama pjesama koje sežu u vrlo širok spektar od Eurythmics preko EKV pa sve do Iron Maiden, ovisno o atmosferi i ekipi, pa tako vjerujemo da će rasplesati i raspjevati publiku i ovoga puta.
 
I to nije, sve jer se nakon koncerta zabava nastavlja uz popularni 80’s Party pod dirigentskom palicom DJ Tomija Phantasme koji će za vas puštati videose največih hitova iz doba zlatnih osamdesetih sa akcentom na synthpop, pop, pop rock, new wave, darkwave, pa će tu bit hitovi grupa poput Depeche Mode, The Cure, Simple Minds, Soft Cell, New Order, Human League, Ultravox, OMD, David Bowie, The Sisters Of Mercy, A-ha, Alphaville, , Eurythmics, Madonna, Kim Wilde, Blondie, Denis & Denis, Haustor,….
 
Vrata će se otvoriti u 19:00 sati, plesni show će započeti u 20:00 sati, koncert grupe BUREX  započinje u 22:00, a u 23:00 sata se nastavlja 80’s Party. Ulaz će se naplačivati na ulazu simboličnih 5 €. Na šanku će kao i na svakom 80’s Partyju biti i akcijske cijene pića za bambus, gemišt, Jegermeister colu, gin tonic i tekilu.

Veselimo se vašem dolasku! Mrnjau

 
FB event:
https://www.facebook.com/events/1685704225518328

Leave a Reply