Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj!

Superval festival je festival školskih bendova kojem je cilj povezivanje, razmjena iskustava, stvaranje i slušanje glazbe, te omogućavanje djeci i mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi.

Nakon sjajnih nastupa i nezaboravnog iskustva koje su našim mladim bendovima pružili krcati Šibenik i Rijeka, a sve u nastojanju da otkrije, i široj populaciji predstavi, neizmjeran umjetnički potencijal koji se krije u školskim klupama ove zemlje, Superval nastavlja turneju po Hrvatskoj!

Uz već potvrđene odlične autorske bendove, koji su na Supervalu dokazali da im ni nastupi pred 500 i više ljudi ne predstavljaju nikakav problem, u svakom će od gradova nastupiti i neko novo lokalno školsko glazbeno ime. Time ćemo mladim glazbenicima omogućiti da osjete kako izgledaju zajedničke turneje kroz više hrvatskih gradova te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala i domaće glazbene scene.

Sljedeći su na redu Sisak, gdje će se 14. 4. u klubu Skwhat predstaviti Slow Cured, DKD, Smrdljivi Martini i Ulix, te dan kasnije, 15. 4., Đakovo u kojem će, u rock baru King, zasvirati Slow Cured, DKD, Gradske Bitange i Extroft.

Ulaz na oba događaja je besplatan.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH te HDS-ZAMP-a.

Leave a Reply