Repetitor sa novim spotom Iz izvora

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ‘Sa izvora’, četvrti po redu sa poslednjeg albuma ‘Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji’ (Moonlee Records, 2020.) 

 

Aktuelni spot za pesmu ‘Sa izvora’ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima  već sarađivao i snimio spot za pesmu ‘Kroz vetar’. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.  

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Sledeći koncert Repetitora je na Kontakt konferenciji u Beogradu, gde će sa gostima Ministranti nastupiti u subotu, 25.3. u sali Amerikana Doma omladine.

 

Repetitor linkovi:

Website: https://repetitor.rs/

Bandcamp: https://repetitor.bandcamp.com/  

Facebook: https://www.facebook.com/repetitorbgd/

Instagram: https://www.instagram.com/repetitor_bgd

Leave a Reply