Attackova tvornica – radionica dj-inga

Program Attackova tvornica poziva na prijave za prvu radionicu ovogodišnjeg ciklusa. Radionica Dj-inga održati će se od 23. do 26. siječnja 2023., u klubu Attack, od 18.00 – 21.00 sati.
Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika/ca je ograničen!
Prijave na radionicu su obavezne ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/3QEODfT , zaključno s 20.siječnjem.

DJ radionica zamišljena je kao svojevrsni servis koji omogućava neafirmiranim glazbenicima/cama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade.
Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija. Upravo opisane aktivnosti time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se „uradi sam“ aspekt stvaralaštva podigao na jednu veću razinu u kojoj se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni program. Ciljevi radionice su promovirati glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektronske glazbe, veća zainteresiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni povećanjem broja novih mladih korisnika programa Udruge.
Radionica je pogodna i za apsolutne početnike/ce
Radionicu vodi Ivan Pavin aka Winpa.

Više:

FB: https://bit.ly/3QMchXU

Instagram: https://bit.ly/3XDKuef

https://attack.hr/attackova-tvornica-radionica-dj-inga-3/

********************************************************************************
Ivan Pavin rođen je u Zagrebu 31.12.1991. Suradnik je u Alternativnom Kulturnom Centru Attack, kao organizator i tonac; organizator je nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač je vlastite diskografske kuće Insectic Records. Prva radna iskustva stječe radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem, Sonus i mnogih drugih.
Njegov interes za psytrance kulturu i glazbu došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.

********************************************************************************
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra, sufinancirana je od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova.

      

********************************************************************************

 attack.hr

https://www.facebook.com/akc.attack

https://www.instagram.com/akc.attack/

https://www.tiktok.com/@akcattack

https://twitter.com/AKCAttack

Leave a Reply