Fubar 2021 – poziv na sudjelovanje u glitch art izložbi

/’fu:bar/ je godišnje festivalsko okupljanje fokusirano na multimedijsku reinterpretacijsku umjetnost s temom greške. Sedmodnevni festivalski program besplatnog pristupa odvija se 2.-8. listopada 2021., kada na zagrebačkim i mrežnim lokacijama ugošćuje umjetničke rezidencije i radionice, prikazuje raznovrsna predavanja, diskusije i performanse te predstavlja skupnu izložbu.

I u 2021. većina programa odvija se online, a djela će biti predstavljena u Medijateci Francuskog instituta i drugim fizičkim i/ili online izložbenim prostorima. Široko postavljena tema ovogodišnjeg festivala usmjerena je dokumentiranju, kontekstualizaciji i proširivanju raznih oblika ODRŽIVOSTI digitalne umjetničke prakse.

Poziv za sudjelovanje u izložbenom programu otvoren je prijavama svih autor_ic_a s prijedlozima glitch pisanih / vizualnih / audiovizualnih / zvučnih / mrežnih / multimedijskih / hipermedijskih djela, instalacija i intervencija.

Rok za prijavu: 1.9.2021.
Informacije o načinu prijave:
https://fubar.space/call-for-glitch-art-and-texts-2021
Kontakt za upite: fubar@hacklab01.org

***

/’fu:bar/ je organiziran u partnerstvu udruge AKC i umjetničke organizacije Format C uz podršku Francuskog instituta, MI2 i drugih partnerskih organizacija. Festival financijski podržavaju Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Zagreb te resursi glitch art zajednice.

Leave a Reply