Univerzitas i Attic Mist pobjednici natječaja za bendove na Tabor Film Festivalu!

fotka raspored po danima TFF

 

Zagrebački bend Univerzitas i Attic Mist koji dolazi iz Kranja pobjednici su hrvatskog odnosno slovenskog natječaja za bendove koji će zasvirati na Tabor Film Festivalu. Time je zaključen glazbeni lineup za ovu godinu na TFF-u, a uz spomenute bendove nastupit će još Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR  i Breakdown. Glazbeni dio festivala upotpunit će bogati DJ program koji će sve posjetitelje nakon koncerata držati budnim do sitnih noćnih sati, a oni koji više vole live svirku moći će se opuštati uz zvuke gitare i skupno pjevanje na Taborska vatra stageu. Cijena festivalske ulaznice je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna, a broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta atrija dvorca.

 

Osim bogate filmske,glazbene i gastro ponude, svi gosti festivala s narukvicom imat će i popust od 15% na ulaznicu za Terme Tuhelj i Terme Olimia koje se nalaze nedaleko od Desinića. Vlasnici festivalskih odnosno dnevnih ulaznica mogu ostvariti i 30% popusta na jednosmjerne karte za autobusni prijevoz u organizaciji Presečki d.o.o., a autobusne linije prilagođene su u dane festivala te su iz Desinića produžene do podnožja Velikog Tabora. Više o rasporedu vožnji možete pročitati na ovom linku: http://bit.ly/299Ham7 (odredište Desinić).

fotka TFF SUNSET STAGE

 

Ovogodišnji partner Tabor Film Festivala je i u humanitarna organizacija „Are You Syrious?“ koja će postaviti šatore za 6 do 8 ljudi u kampu te će ih se moći koristiti za preporučenu donaciju od 60-80 kuna po danu, odnosno 10 kuna po osobi. Mjesta u šatoru mogu se rezervirati i pojedinačno, a sav prihod od donacija bit će iskorišten za pomoć tražiteljima azila na području Republike Hrvatske. Za rezervacije mjesta u AYS šatorima obratite se na mail adresu luka.antic.ays@gmail.com, a ukoliko dolazite sa svojim šatorima, rezervirajte svoje mjesto na mail adresi kamp.tff@gmail.com. Kamp ima svoj sanitarni čvor.

fotka DVORAC VELIKI TABOR

 

Posjetitelji će moći uživati i u gledanju završnih utakmica Europskog nogometnog prvenstva četvrtak i nedjelju, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima, a jutarnje Kick4All – antistres kickboxing tjelovježbe bit će dobra prilika za one koji požele aktivno započet novi dan ili jednostavno ublažiti mamurluk od prethodnog.

 

Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu festivala http://taborfilmfestival.com/2016/

ili facebook event: http://bit.ly/1WeMpUv

 

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Restoran Grof Ratkay, Trg Svetog Jurja 3, Desinić

Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok

Caffe bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina

Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada

TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Društvo za razvoj filmske KULTURE, Glavni trg 22 Maribor, Slovenija

 

 

 

Leave a Reply