Grind Punk Hell XYZ: Bolesno Grinje, Culto Del Cargo i Jesus Ain’t In Poland u Attacku!

nas

 

U subotu 17.1. u Attacku održala se još jedna GRIND PUNK HELL večer, ovaj put uz bendove Culto Del Cargo, Jesus Ain’t In Poland i Bolesno Grinje.

 

Prvi je zasvirao d-beat grind punk bend iz Modene, Culto Del Cargo, koji zasada nema previše sreće što se tiče koncerata u hrvatskoj. Ovoga su ljeta trebali svirati na Monte Paradiso festivalu, no na kraju, zbog prometne gužve, nisu uspjeli doći u Pulu (barem sam ja dobio takvu informaciju), a sad ih je zapalo da sviraju prvi u Mediki, dok većina ekipe još nije došla u klub ili su još bili ispred.

Video zapis s koncerta.

 

Nakon njih na pozornicu se penje još jedan bend iz Modene, Jesus Ain’t In Poland. Do početka njihovog nastupa dio se ekipe već dobrano zagrijao za svirku raznim tekućim derivatima, pa je tako uz njihov grind punk zvuk mogao započeti tradicionalni bečki valcer.

pol 1

pol 2

pol 6

pol 4

pol 3

pol 5

 

Za sam kraj koncertnog dijela večeri ostao je domaći grind punk bend Bolesno Grinje iz Pule. Ovaj su put promovirali svoj nedavno izdani album „Chronicles From The Tomb“. Mišljenja sam da publika i dalje više voli njihove stare stvari jer je bilo više hvatanja za mikrofon dok su ih svirali, ali vidim da se i zadnji album pomalo uvlači ekipi pod kožu, jer je jedan od većih kaosa u publici bio za vrijeme „Addicted To Grind“ – stvari s njihovog novog albuma.

b g 9

b g 4

b g 6

b g 10

b g 3

b g 2

b g 5

b g 8

b g 7

 

Grind mašina zvana Bolesno Grinje i dalje je u samom vrhu grind punka, a to su pokazali i ove večeri pomevši svojom svirkom publiku, a vraga mi i bendove s kojima su svirali. Sve u svemu još jedno dobro GRIND PUNK HELL izdanje.

 

 

Joža

 

https://www.facebook.com/BolesnoGrinje

https://www.facebook.com/jaiprocks

http://www.cultodelcargo.com/

Leave a Reply