Kraj Programa i Ochi

When:
24. February 2023. @ 20:00
2023-02-24T20:00:00+01:00
2023-02-24T20:15:00+01:00
Where:
The Beertija
Slavka Krautzeka 12
51000
Rijeka
Cost:
6/9€

U sklopu 13-e sezone programa Distune vam predstavlja u The Beertiji se sprema poseban emo punk stiskavac u režiji dva riječka benda; Kraj Programa i Ochi. Koncert je ujedno i dvostruka live promocija novih pjesama koji se uskoro trebaju naći na novim izdanjima spomenutih bendova.

Kapacitet je ograničen na 100, a ulaznice su već u prodaji. Cijena u pretprodaji iznosi 5,97 €, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 9 €.

Prodajna mjesta su Dallas Music Shop Rijeka i sustav Entrio.

Posebnu pogodnost imaju studenti riječkog sveučilišta koji uz predočenje x-ice mogu i na dan koncerta (na ulazu) kupiti kartu po pretprodajnoj cijeni.

Kraj Programa je pop/punk/rock bend, koji iza sebe ima više od deset godina staža. Nastali su kao kombinacija riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST…) uz dodatak prodornog, ali melodičnog vokala Đine Škulić. Dosadašnji rad su zabilježili izdavanjem dva albuma (“Kraj Programa” i “Ovdje Pripadam”). Trenutno promoviraju aktualan singl “Srce na dlanu”, a za ovaj koncert spremaju presijek karijere, uz dodatak potpuno novih pjesama. Slove kao fenomenalan i energičan live bend sa nabijenim gitarama i melodičnim refrenima.

Večer otvaraju mladi bend Ochi (osnovani 2021.) kojih karakterizira sviračka kombinacija post-hardcorea i grungea. Kako sami kažu – njihova je muzika kaotično putovanje obilježeno osjećajima straha, otpora, propadanja i prihvaćanja koje prate oštri riffovi i masni bass. Prvo izdanje benda, EP “Tremor” izašlo je na ljeto 2021., a bend uskoro sprema i novi materijal.

Uigrana kombinacija pop punka i post-hardcore-a začinjena grunge zvukom garancija su dobre zabave u zimsko vrijeme.

Program Distune vam predstavlja financijski je podržan je od strane Ministarstva kulture i medija, Grad Rijeka – Odjel za kulturu i Zaklada Kultura nova.

Kraj Programa + Ochi

Kraj Programa – video spot

Ochi – video spot

Leave a Reply