Šiza – novi singl “Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda”

Zagreb, 27. ožujka 2023. – Eksplozivni rock dvojac Šiza predstavlja novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” koji, kao prvi u nizu, dolazi u službi najave novog albuma.

Šiza je u nešto više od dvije godine prisutnosti na sceni postigla zapaženi uspjeh okrunjen debut albumom „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”, a struka je pozitivne kritike dodatno manifestirala kroz nominacije za domaće i regionalne glazbene nagrade.

Novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” potvrđuje vjernost beskompromisnoj lirici i žestokom zvuku, koji pleše između garažnog rocka i post punka, te najavljuje drugi studijski album, čije će konture Šiza dodatno predstaviti nadolazećim pjesmama.

Osim toga, Šiza predstavlja i Bokija, svog zebrastog prijatelja, koji je, kako sam kaže, njihov motivacijski govornik, svjetionik u tamnoj noći i zvijezda vodilja u neistraženom svemiru.

„Ako želiš da baka bude ponosna na tebe, ponašaj se kao da te gleda cijeli dan.” – poručuje Boki

 

Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, dok snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) i bend pobrinuli su se za režiju, Luka Bošnjak bio je zadužen za osvjetljenje, a tajanstveni Boki je za potrebe videospota pripremio arsenal opakih plesnih pokreta. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” dostupan je putem YouTube kanala benda, na njihovom Bandcampu te na svim streaming servisima.

YouTube
Deezer
Spotify
iTunes
Tidal

Šiza je izvođač Dostave Zvuka.
facebook.com/band.siza
instagram.com/siza_band
sizzza.bandcamp.com

dostavazvuka.hr/
facebook.com/dostavazvuka/

Leave a Reply