“Ni u snu”, akustična balada o nedostajanju i nemoći, ususret prvog albuma kantautora Chosqueta

Zvonimir Ćosić Chosque objavljuje finalni singl “Ni u snu” kojim najavljuje konceptualni studijski album “Amen, finito, kaput” koji će izaći za diskografsku kuću Croatia Records na prvi dan proljeća, 20. ožujka.

Ni u snu” je akustična balada o nedostajanju i nemoći, a poziva na zagrljaj. Dirljivi i prekrasni stihovi otpjevani jednim od najugodnijih glasova na domaćoj sceni promaknut će nadolazeći album u jedno od najkvalitetnijih ovogodišnjih izdanja.

“Ja mogu bajci promijeniti kraj, Suncu i zvijezdama pojačati sjaj
Jednom rukom izvaditi mač iz kamena,
Sve to mogu ako poželim, al’ do tebe ne mogu”

 
Etablirani kantautor Chosque autor je teksta i glazbe pjesme “Ni u snu”, a prijatelj i suradnik Rejhan Okanović (Lu Jakelić, Tina Vukov) snimio je gitare, producirao pjesmu i napravio sjajan aranžman.
 
Prekrasna bajka od spota djelo je Dinka Čvorića – Doringa. Jedan je to od zanimljivijih spotova moderne glazbene scene, a opskurne i tajnovite momente teško je gledati ravnodušno.

Amen, finito, kaput” bit će prvi album u 40 godina uspješne karijere cijenjenog glazbenika, a da samo to ne bude rijetkost, jedan je od rijetkih koji je najavljen triptihom, odnosno s tri pjesme i videospota odjednom.

Fotografija: Doringo Photography

Leave a Reply