She Loves Pablo, Six Pack i Skotni Vrag objavljuju albume na vinilu

Zagreb, 16. siječnja 2023. – Tri hvaljena albuma uskoro će se moći pronaći u prodaji na vinilu, a riječ je o izdanjima „Fabrička greška” (Six Pack), „Burn and Levitate” (She Loves Pablo) i „Skotni Vrag” (Skotni Vrag).

Autoritet regionalne punk rock scene Six Pack, moćna groove rock mašina She Loves Pablo i psihodelični rock bend Skotni Vrag posebno će razveseliti sve ljubitelje vinilnog formata jer su u tijeku prednarudžbe za albume „Fabrička greška” (Six Pack), „Burn and Levitate” (She Loves Pablo) i „Skotni Vrag” (Skotni Vrag) na ploči, u izdanju Dostave Zvuka.

Six Pack – „Fabrička greška”

Drugi studijski album Six Packa „Fabrička greška” objavljen je 1996. godine, a zbog velikog uspjeha doživio je čak dva reizdanja. Nepunih 20 godina od njegova izlaska došlo je vrijeme i za objavu na vinilu pa će tako fanovi uskoro moći slušati uspješnice poput „Fabrička greška”, „Crveni makovi”, „Ovde je kraj” ili „Bože kakav divan dan” i na gramofonu.

Linkovi za prednarudžbe:

bit.ly/PRE-ORDER_LP
https://www.dirtyoldempire.com/six-pack-fabricka-greska-pre-order-lp.html

She Loves Pablo – „Burn and Levitate” LP (10 year anniversary reissue)

U sklopu desete godišnjice od objave drugog albuma „Burn and Levitate”, She Loves Pablo razveselit će publiku rođendanskim vinilnim re-izdanjem.

„She Loves Pablo su već više od desetljeća perjanica domaće uspješne i zapažene stoner rock scene. Oni sami vole se nazivati groove rockerima, na što ne bi trebalo gledati kao na distinkciju, već putokaz prema onome čime vladaju odlično, a to je pulsirajući ‘svi kao jedan’ ritam kroz koji Domagoj Šimek fascinantno otpušta gnjev i gorčinu kroz svoje nevjerojatno izdržljive glasnice.”
– Zoran Stajčić, RDD

Linkovi za prednarudžbe:

bit.ly/PRE-ORDER_LP
https://www.dirtyoldempire.com/she-loves-pablo-burn-and-levitate-pre-order-lp.html

Skotni Vrag – „Skotni Vrag” LP

Skotni Vrag se publici pobliže predstavio u travnju prošle godine istoimenim debut albumom, a nakon mnogo vijećanja neobična šarena bića složila su se s time da se njihova poruka prenese i na vinilni format.

„Društvena satira u raljama Skotnoga vraga ne konformira se i ne prilagođava kako bi postala privlačna slušatelju. Ona je estetski ružna, ali upravo zbog toga dobiva na svojoj umjetničkoj vrijednosti i sirovosti te na taj način otkriva realnost koja nas okružuje.”
– Katja Jukić, Glazba.hr

Linkovi za prednarudžbe:

bit.ly/PRE-ORDER_LP
https://www.dirtyoldempire.com/skotni-vrag-s-t-pre-order-lp.html

 

Cijena vinila u prednarudžbi iznosi 20€ (150,69 kn) + poštarina. Isporuka naručenih vinila očekuje se u periodu od 15. veljače do 1. ožujka 2023. godine.

 

dostavazvuka.hr/
facebook.com/dostavazvuka/

Leave a Reply