Attackova tvornica – radionicu dizajna svjetla

Attackova tvornica poziva sve zainteresirane na prijavu za radionicu VJ-inga koja će se održati od 03.- 05.listopada 2022. od 18.00 sati u prostoru naše knjižnice/infoshopa Pippilotta u Medici, Pierottijeva 11.

Prijave se primaju ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3DXa8Ec  ,   zaključno s  30. rujnom u 16.00.

Radionica VJ-inga osmišljena je kao uvod u svijet video preformansa. Radionica je usmjerena na osnovne i početničke pristupe VJ-ingu i projekcijskom mapiranju. Na taj način je otvorena za sve početnike/ce bez potrebe poznavanja određenog softwarea. Cilj radionice je proći cjeli proces jednog VJ-ing performansa, od ideje, stvaranja scenografije, video klipova pa do samog nastupa. Metode rada temelje se na teoretskim uvodnim predavanjima o različitim softwareima i hardwareima koji se koriste u samom procesu stvaranja. Drugi praktični dio radionice obuhvaća razradu ideje, crtanje skica, izrada i postavljanje scenografije, izrada video materijala, metode mapiranja projekcija.

Voditeljica radionice: Greta Agata
Greta Agata aka metam:o:rph je vizualna manipulatorica u nastajanju. Nije globalno renomirana, ali se trudi djelovati lokalno. Ponekad brusi zanat u Medici na Hybrid i Pistolero eventima te kao pratnja Roadtripper soundsystema u sisačkom Skwhatu.

**************************************************************************
Attackova tvornica, program je Autonomnog kulturnog centra Attack, a financijski je podržana od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu,međugradsku suradnju i civilno društvo, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova

        

********************************************************************************

 attack.hr

https://www.facebook.com/akc.attack

https://www.instagram.com/akc.attack/

https://www.tiktok.com/@akcattack

https://twitter.com/AKCAttack

Leave a Reply